Hinnat

Kaikki purnukka.fi -verkkokaupan tuotteet sisältävät lakisääteisen 24 % arvonlisäveron (elintarvikkeissa 14%). Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. Purnukka.fi -verkkokaupan hinnat voivat poiketa Kotkassa sijaitsevan kivijalkamyymälämme Keittiötarvikepuoti Purnukan hinnoista. Valikoimamme on aika lailla suppeampi verkkokaupassa eli mikäli et löydä jotain tuotetta verkkokaupasta voi niitä kuitenkin myymälästämme löytyä. Kannattaa aina olla yhteydessä suoraan myymälään 05- 212 414 tai sähköpostitse purnukka(at)purnukka.fi mikäli haluat tuotteistamme tarkempaa tietoa. 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan purnukka.fi -verkkokaupan ostoskorin kautta. Tilauksia toimitetaan ainoastaan Suomeen. Asiakas sitoutuu tilauksen aikana voimassa oleviin toimitusehtoihin. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla tilauksen käsittelyn jälkeen. Tilausvahvistuksesta ilmenee tilatut tuotteet, tilauksen hinta toimituskuluineen, viitenumero sekä tilinumero, johon tilaus maksetaan mikäli maksat tuotteen ennakkomaksuna. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tuote on loppu, ilmoitamme tästä asiakkaalle välittömästi. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pidempään loppu, emmekä pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, tilaus voidaan toimittaa osissa. Näissä ja muissa mahdollisissa ongelmissa, olemme asiakkaaseen aina ensisijaisesti yhteydessä sähköpostitse.

Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää ehdottomasti sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä!

MAKSUTAVAT

Maksu pankkipainikkeilla

Purnukka.fi -verkkokauppalla on sopimus CheckOut maksunvälityspalvelun kanssa, joka välittää kaikki pankkipainikkeilla maksetut tapahtumat Purnukka.fi -verkkokauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa ja maksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Lue lisää maksuehdoista linkistä http://checkout.fi/maksuehdot.html

Ennakkomaksu

Voit myös maksaa tilauksesi tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti ennakkoon suoraan Keittiötarvikepuoti Purnukan tilille Osuuspankki FI23 5172 0220 1554 86 BIC OKOYFIHH. Tarkistamme maksusuoritukset jokaisen arkipäivän aamuna ja pyrimme postittamaan tilaukset 1-2 arkipäivän aikana. HUOM! Maksathan tuotteet vasta, kun olemme lähettäneet sinulle tilausvahvistuksen tilauksen käsittelyn jälkeen. Tilausvahvistuksesta ilmenee mikäli jokin tuote on väliaikaisesti loppu. Tilausta maksettaessa on ehdottoman tärkeää käyttää tilausvahvistuksessa olevaa viitenumeroa, jotta maksu kohdistuu oikeaan asiakkaseen. Pidämme tuotteita varauksessa 5 arkipäivää, jonka jälkeen tilaus raukeaa mikäli maksu on edelleen suorittamatta. EMME MYY TUOTTEITA LASKULLA!

Toimitustavat ja -aika

Käytämme lähetysten toimittamiseen Postia. Tuotteet lähetetään 1-2 seuraavan arkipäivän aikana heti, kun tilauksen maksu näkyy suoritettuna. Tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. Emme toimita tuotteita postiennakolla emmekä laskulla. Emme vastaa Postin jakelussa olevista viivästyksistä.

Toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Palautusehdot
 
Kaikista palautuksista on sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, jottei ne rikkoudu palautuksessa. Mikäli näin käy, vastuu voi siirtyä asiakkaalle. Mikäli toimittamamme tuote on viallinen, se vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen. 

Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Lähetyslista asiakkaan pankkiyhteystietoineen tulee liittää tuotteen mukana, jotta palautusrahat voidaan maksaa asiakkaan tilille. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. 

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
 
Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikkiin tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa otathan yhteyttä...

sähköpostitse osoitteeseen purnukka(at)purnukka.fi tai soittamalla myymälään puh. 05- 212 414 (ma-pe klo 10-17 la 10-14)